Fiat pasaulis, Pasiūlymai


GDPR Focus 1. Kam skirta ši Privatumo politika? Ši privatumo politika toliau — Privatumo politika apibrėžia ne tik sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės www. Todėl būtinai skirkite laiko šios Politikos peržiūrėjimui, o kilus klausimų, nedvejodami susisiekite su Mumis nurodytais kontaktais Kai Jūs lankotės Svetainėje ir ar įsigyjate Krasta auto parduodamą prekę ir ar paslaugą, atliekate aktyvius veiksmus Krasta auto socialinės žiniasklaidos paskyrose, dalyvaujate mūsų renginiuose ar sutinkate, kad Krasta auto su Jumis fiat pasaulis ir ar teiktų rinkodaros medžiagą Mes laikysime, kad Jūs perskaitėte ir susipažinote su šią Privatumo politika.

Marijos „fiat“ – Jos ir mūsų gimimo dangui įsčios

Apie mus. Turėdami klausimų ar nusiskundimų dėl Asmens duomenų tvarkymo, galite į mus kreiptis el. Kas yra asmens duomenys?

Šešiavietis vienatūris buvo gaminamas nuo iki Kinijoje iki metų. Automobilis ne visada buvo toks baisus — po ne vieno apdovanojimo už siaubingą dizainą Fiat automobilį pagražino metais. Tiesa, jei manote, kad Multipla dizaineris buvo atleistas, klystate — jis iki šiol Fiat kompanijoje užima aukštas pareigas. Ir tikrai ne be reikalo.

Asmens duomenys yra bet kokia mūsų apie Jus renkama informacija, kuri gali būti panaudota Jūsų asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu. Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Jūsų vardą, pavardę, adresą, IP adresą, transporto priemonės valstybinį numerį, kurią apie Jus Krasta fiat pasaulis renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Jūsų sutikime ar susitarime su Krasta auto nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Jūsų asmeninę informaciją, su kuria susipažįstame Jums susisiekus su mumis socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius fiat pasaulis Krasta auto socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.

Siekiame suteikti Jums kuo daugiau informacijos apie tai, kaip naudojame tokius ką uždirba dvejetainių opcionų brokeris duomenis, kad pateikdami juos Krasta auto žinotumėte, kaip jie bus naudojami.

Kaip ir kodėl renkame bei naudojame Jūsų asmens duomenis Krasta auto yra reikalingi Jūsų asmens duomenys, kurie gali būti fiat pasaulis toliau aprašomais būdais.

„Fiat“ pasiūlė „Renault“ susijungti: taptų trečia didžiausia automobilių gamybos grupe pasaulyje

Privatumo politikoje nurodome, ko galite tikėtis, kai įmonė renka asmens duomenis apie: interneto svetainės krasta-auto. Mūsų interneto svetainių lankytojai Kai lankotės šioje interneto svetainėje, duomenys apie Jūsų naršymą svetainėje ir kt. Duomenys panaudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir fiat pasaulis. Jūsų sutikimu išskyrus būtinieji slapukai.

Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti svetainės Slapukų politikoje. Mūsų interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse.

Socialinio tinklo paskyroje pateiktus Jūsų asmens duomenis tvarkome vadovaujantis Reglamento 6 str. Jūsų sutikimu. Jūsų pateiktus asmens duomenis, Mes tvarkome iki Jūsų sutikimo atšaukimo t. Pažymime, kad asmens duomenys bus tvarkomi socialinio tinklo valdytojo platformoje, todėl tikslūs tvarkymo terminai ir sąlygos yra nustatomos platformos valdytojo. Atsižvelgiant į tai, rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir ar tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

Su mumis susisiekusius asmenis Mūsų interneto svetainėje pateikti kontaktai, kuriais galite su mumis susisiekti norėdami įsigyti mūsų siūlomų prekių, pasinaudoti mūsų fiat pasaulis paslaugomis ar pasikonsultuoti jums rūpimais klausimais.

Visus Jūsų pranešimus priimsime, peržiūrėsime ir pateiksime atsakymus.

Kaledine eglute Mosedis 2013

Jei su mumis susisieksite el. Šie duomenys bus tvarkomi Jūsų paklausimų administravimo ir ar fiat pasaulis sutarties sudarymui, sutarties vykdymui. Komunikacija su Jumis bus tvarkoma iki pilno paklausimo išnagrinėjimo ir saugoma 3 mėnesius nuo išnagrinėjimo dienos arba pilno sutarties įvykdymo ir saugoma 10 metu, kartu su sutartimi ir kitais dokumentais t.

Jei su mumis susisiekiate telefonu prieš pokalbio įrašymą Duomenų subjektas informuojamas apie pokalbio įrašymą ir tiksląJums sutikus pokalbis bus įrašomas, nesutikus prašome Jūsų naudotis kitomis komunikavimo priemonėmis. Pokalbių įrašai daromi siekiant užtikrinti kokybišką asmenų konsultavimą bei objektyvų skundų išnagrinėjimą.

dvejetainių variantų sąrašo strategijos

Įrašant pokalbį išsaugomi tokie jūsų duomenys: telefono numeris iš kurio skambinate, telefoninio pokalbio įrašas. Tokia informacija saugoma 6 mėnesius, po to sunaikinama. Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti valdyti bei pateikti Jums atsakymą. Minėtus asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str. Jūsų sutikimu, kurį išreiškiate susisiekdami su mumis el.

Jeigu bendravimas bus skirtas sudaryti ir fiat pasaulis vykdyti su Jumis sudarytą sutartį, tuomet asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str. Prašome atkreipti dėmesį, kad mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el. Asmens duomenys, renkami įsigyjant transporto priemonę Jums nusprendus įsigyti transporto priemonę, paprašysime Jūsų mums pateikti savo asmens duomenis.

Tokie asmens duomenys apima pirkėjo vardą, pavardę, adresą, asmens kodą, el. Taip pat paprašysime fiat pasaulis parodyti savo asmens identifikavimo dokumentą. Šią Jūsų informaciją tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

NAUJIENLAIŠKIO PRENUMERATA

Jei perkate automobilį įmonės vardu, tačiau nesate asmuo fiat pasaulis veikti įmonės vardu, taip pat prašysime pateikti dokumentus, įrodančius Jūsų teisę veikti įmonės vardu. Mums taip pat būtina žinoti Jūsų vardą, pavardę, adresą jei šie duomenys nesutampa su pirkėjo duomenimiskontaktinius fiat pasaulis, el.

Šią informaciją naudosime, kad galėtumėme valdyti ir administruoti pirkimo procesus bei mūsų santykius su Jumis, pavyzdžiui, susisiekti su Jumis telefonu ir pranešti, kad Jūsų automobilis yra paruoštas perduoti, bei pristatyti jį fiat pasaulis atitinkamą veiklos vykdymo vietą, vykdyti pranešimus apie prekių defektų taisymą, priminti apie techninę apžiūrą dėl garantijos taikymo ir pan. Sutartys ir apskaitos dokumentai fizine ir elektronine forma yra saugomi 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos.

Tokie duomenys apima Jūsų vardą, pavardę, el. Minėti asmens duomenys bus naudojami Jūsų paskyros sukūrimui ir administravimui, o juos tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

fiat pasaulis dvejetainiai variantai tiesa ir fikcija

Jūsų sutikimu, kurį išreiškiate savanoriškai registruodami savo paskyrą. Atkreipiame dėmesį, kad ši e-parduotuvė yra skirta pirkti mūsų siūlomas prekes t. Todėl, registruodami paskyrą e-parduotuvėje Jūs sutinkate, kad Mes, e-parduotuvėje saugotume Jūsų pateiktus asmens duomenis tam, kad palengvinti Jūsų apsipirkimą e-parduotuvėje.

Jūsų paskyra e-parduotuvėje bus saugoma iki sutikimo atšaukimo t.

Kokią kaukę dėvite?

Pažymėtina, kad  paskyra nėra būtina norint nusipirkti e-parduotuvėje esančių prekių, tai galite padaryti ir be registracijos. Asmens duomenys, renkami perkant e-parduotuvėje Jums nusprendus įsigyti e-parduotuvėje siūlomų prekių t.

Nepriklausomai nuo to, ar perkate be registruotos paskyros ar su fiat pasaulis, Mes tvarkysime šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą, pavardę, el. Minėti asmens duomenys bus naudojami sudaryti ir įvykdyti nuotolinę prekių pirkimo — pardavimo sutartį t.

Pažymėtina, kad užsakymus t. Asmens duomenys, renkami naudojantis Krasta paslaugomis t.

uždarbis biržose per brokerį ar binomo brokeris moka mokesčius

Taip pat papildomai fiat pasaulis būti renkami sutarties sudarymui būtini Jūsų identifikaciniai duomenys kaip pvz. Minėti duomenys bus naudojami serviso paslaugų sutarties sudarymui ir įvykdymui bei tvarkomi vadovaujantis Reglamento 6 str.

ES kovos dėl mokesčių vengimo: „Starbucks“ laimėjo, „Fiat“ – nubausti

Pažymėtina, kad serviso registracijos duomenis aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 6 mėnesius, skaičiuojant fiat pasaulis servisų paslaugų suteikimo dienos. Serviso paslaugų sutartį bei apmokėjimą patvirtinančius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos. Jums nusprendus išbandyti pasirinktą transporto priemonę ir užsiregistruoti bandomajam važiavimui, prašysime Jūsų užpildyti bandomojo važiavimo formoje prašomus asmens duomenis bei juos tvarkysime Jūsų užsakomos paslaugos suteikimo tikslu.

Minėti duomenys bus naudojami bandomojo važiavimo sutarčiai sudaryti ir ją įvykdyti t. Pažymėtina, kad bandomojo važiavimo registracijos duomenis aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 3 mėnesius, skaičiuojant nuo bandomojo važiavimo atlikimo dienos. Bandomojo važiavimo sutartis ir ar kitus susijusius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos.

Asmens duomenys, renkami užsakant tiesioginę rinkodarą Jums sutikus užsiprenumeruoti ar kitu būdu gauti mūsų naujienlaiškį, naudosime Jūsų el.

Sukaupta informacija bus naudojama tik siunčiant tiesioginę rinkodarą. Teikiant bendrus rinkodaros pasiūlymus, Jums bus siunčiama bendro pobūdžio informacija, kuria Mes dalinsimės su visais fiat pasaulis klientais. Teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, Jūs galite būti priskirtas atitinkamai Duomenų valdytojų klientų kategorijai pagal Jūsų domėjimosi Krasta salonuose, el.

Tačiau, padaryti žetoną dėmesį, kad toks Jūsų priskyrimas vienai ar kitai klientų kategorijai profiliavimas jokiais būdais Jums nesukels teisinių pasekmių ir ar panašiu būdu nedarys didelio poveikio. Šiais atvejais bendro turinio informacija bus siunčiama tik atitinkamai Mūsų klientų kategorijai. Pastaruoju atveju Mes sudarome lengvai įgyvendinamą galimybę nesutikti dėl atitinkamo pobūdžio pranešimų gavimo, t. Jūsų fiat pasaulis. Pažymėtina, kad tiesioginės rinkodaros tikslu surinktus asmens duomenis, aktyvioje duomenų bazėje tvarkysime 3 metus, bet ne ilgiau nei galioja Jūsų duotas sutikimas.

Norėdami atšaukti duotą sutikimą ir ar išreikšti nesutikimą, tai galite padaryti apie atsisakymą pranešdami el. Tam tikromis aplinkybėmis galime būti fiat pasaulis perduoti asmens duomenis, kai: informaciją turime atskleisti pagal įstatymus, įskaitant atvejus, kai asmens duomenis fiat pasaulis atskleisti mokesčių administratoriui ir teisėsaugos institucijoms nusikaltimų prevencijos bei aptikimo tikslais; asmens duomenis turime atskleisti dėl teisinių procedūrų arba siekdami gauti teisinę konsultaciją, arba juos atskleisti yra būtina siekiant nustatyti, įgyvendinti arba apginti mūsų teises; informaciją būtina atskleisti siekiant apsaugoti mūsų arba trečiųjų asmenų interesus pvz.

Susidarius tokioms aplinkybėms, įsipareigojame imtis priemonių ir užtikrinti, kad duomenų tvarkytojai saugotų asmens duomenis taip pat, kaip juos saugome mes, bei pranešti Jums apie šio privatumo pranešimo pakeitimus; ir informaciją būtina atskleisti potencialiam mūsų įmonės turto ar organizacijos pirkėjui.

10 įdomių faktų apie „Fiat 500“

Asmens duomenų saugumo užtikrinimas Suprantame, kad savo asmens duomenis mums pateikiate gera valia ir tikitės, kad jie bus apsaugoti. Dėl šios priežasties į Jūsų asmens duomenų saugumą žiūrime rimtai.

  • Vytenis Vaškelis Cathopic.
  • Ši privatumo politika toliau — Politika reglamentuoja pagrindinius Jūsų asmens duomenų tvarkymo, naudojantis internetine svetaine www.
  • Spausdinti S.
  • Pamm investavimo ataskaita
  • Vokietijoje vyksta vienas svarbiausių automobilių pramonės renginių — Tarptautinė ioji Frankfurto automobilių paroda.
  • Pasiūlymai - FCA Importers - Fiat Lithuania

Tai reiškia, kad siekdami tinkamai apsaugoti Jūsų asmens kaip apskaičiuoti opciono kainą savo sistemose, imamės atitinkamų vidinių priemonių. Tai yra: užtikriname griežtą prieigos kontrolę ir suteikiame prieigą prie duomenų tik asmenims, kuriems juos yra būtina žinoti; prieiga prie asmens duomenų yra apsaugota tinkamo lygio slaptažodžiais; sudarome konfidencialumo susitarimus su asmenimis, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų; stebime prieigą prie asmens duomenų; ir kt.

Jūsų teisės Jūs, kaip duomenų subjektas, turite šias teises: 1 prašyti, susipažinti su savo asmens duomenimis ir gauti jų kopiją; 2 prašyti, kad būtų ištaisyti ar apriboti netikslūs ar nepilni asmens duomenys; 3 prašyti, kad būtų ištrinti pertekliniai ar neteisėtai tvarkomi asmens duomenys; 4 prašyti perkelti susistemintu, kompiuterio skaitomu formatu pateiktus savo asmens duomenis; 5 nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys bei teisę atšaukti savo sutikimą, kai duomenų̨ tvarkymas grindžiamas duomenų subjekto sutikimu fiat pasaulis 6 str.

Internetines pajamas iš botų susipažinti su savo asmens duomenimis. Mes siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Todėl, Jūs galite sužinoti ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei Jūsų asmens duomenis tvarkome, Jūs turite teisę su jais susipažinti ir net gauti jų kopiją.

Teisė ištaisyti savo asmens duomenis ir ar apriboti jų naudojimą. Mes siekiame, kad visi tvarkomi asmens duomenys būtų pilni ir tikslūs, bei dėl jų netikslumo nepatirtumėte jokių nepatogumų. Todėl, pastebėję, jog naudojame nepilnus ir ar netikslius Jūsų asmens duomenis, Jūs galite pranešti, kad mes juos ištaisytume, tačiau tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti šią informaciją.

Taip pat, galite prašyti, kad apribotume Jūsų asmens duomenų naudojimą, tam tikram laikotarpiui, kai: 1 reikia įsitikinti Jūsų asmens duomenų tikslumu pateikus pretenzijas dėl duomenų tikslumo ; 2 vykdomas Jūsų asmens duomenų tvarkymas rinkimas, naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų; 3 Jūsų asmens duomenys nebėra reikalingi konkretaus tikslo pasiekimui, tačiau jie gali būti reikalingi, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti fiat pasaulis apginti teisinį reikalavimą; 4 reikia nustatyti, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis Jums pasinaudojus savo teise išreikšti prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

Matydami, jog naudojame nepilnus ir ar akivaizdžiai neteisingus Jūsų asmens duomenis, Mes savo iniciatyva galime apriboti jų naudojimą ir ar kreiptis į Jus dėl minėtų duomenų ištaisymo. Teisė ištrinti savo asmens duomenis.

Mes siekiame, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teisėtai, bei nerinkti ir ar nenaudoti perteklinių Jūsų asmens duomenų. Todėl, Jūs galite prašyti, kad mes ištrintume Jūsų asmens duomenis. Tačiau, tokia Jūsų teisė nėra absoliuti, tad Jūsų duomenis galėsime ištrinti tik fiat pasaulis 1 asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; 2 Jūs atšaukėte savo duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo ir Mes neturime jokio kito teisinio pagrindo šių asmens duomenų tvarkymui; 3 Jūs išreiškėte prieštaravimą nesutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti tokius Jūsų duomenis; 4 Jūsų asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; 5 tokie asmens duomenys turi būti ištrinti t.

Teisė perkelti savo asmens duomenis. Mes siekiame suteikti Jums, Jūsų asmens duomenų kontrolę bei užtikrinti laisvą asmens duomenų judėjimą. Todėl, Jūs galite prašyti, kad Jūsų pateikti asmens duomenys, kurie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis būtų pateikiami Jums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu ir ar persiųsti tuos duomenis kitam duomenų valdytojui kai tai techniškai įmanoma.

Ši teisė taip pat nėra absoliuti, todėl gali būti įgyvendinama tik, jeigu: 1 toks asmens duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu pagal Reglamento 6 str. Teisė nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ir ar atšaukti savo duotą sutikimą. Mes siekiame suteikti Jums galimybę kontroliuoti savo fiat pasaulis duomenis. Todėl, Jūs galite bet kuriuo metu, išreikšti savo prieštaravimą nesutikimą dėl konkrečių Jūsų asmens fiat pasaulis tvarkymo, kai toks fiat pasaulis tvarkymas vykdomas vadovaujantis Mūsų teisėtu interesu pagal Reglamento 6 str.

Nepaisant to, Mes galime ir toliau tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis, jeigu galime įrodyti, kad šie duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų duomenų subjekto interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

Kai Jūsų asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, Jūs turi teisę bet kuriuo metu nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi tokios rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara. Tokiu atveju, Mes nebetvarkysime Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais. Taip pat, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu pagal Reglamento 6 str. Teisė pateikti skundą priežiūros institucijai VDAI.

Mes visuomet siekiame atsakyti į Jums kylančius klausimus ir ar išspręsti problemas kylančias dėl asmens duomenų tvarkymo bei rasti abiem pusėms tinkamiausią sprendimą, todėl turint klausimų ir ar nusiskundimų Mūsų asmens duomenų apsauga, raginame kreiptis tiesiogiai į Mus, el. Tačiau, jeigu nesutinkate su Mūsų pateiktais atsakymais ir ar pasiūlytais sprendimais bei ir toliau manote kad su jumis susijusių asmens duomenų tvarkymas pažeidžia galiojančius teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai el.

Jūsų teisių įgyvendinimas. Aukščiau nurodytas savo teises, Jūs galite įgyvendinti šiais būdais: 1 teikiant Mums rašytinį prašymą asmeniškai Krasta salonepaštu ir ar per atstovą ar adresu: Ozo g.